everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Tuesday, January 24, 2012

Lil Qistina! Part 5

Syukur Alhamdulillah...my lovely daughter dah pun 8 bulan..telah meningkat ke satu stage di mana,qis dah boleh mamam bubur nasi yg dimesin hancur..belum boleh mamam bubur nasi biasa..sebabnya qis belum ada gigi..qis pandai apa?? wat masa ni qis hanya pandai angkat punggungnya dan hampir2 nak merangkak...nampak mcm lambat sikit..huhuhu...

semalam pergi JJ AU2 dgn en.hubby..belikan qis Walker...emmm,org kata, x elok baby pakai walker..tp bagi aku kena lah pakai...sebeb senang sikit aku nak wat kerja umah..kalau tidak,si kecik tu asyik mengesot ikut aku ke dapur..hehehe...

mari lah tgk gambar qistina berumur 8 bulan!! :)


tgk rambut qis ni...dah pjg!


muka abah dia....

budak ni mmg x reti duduk diam!

lagi sebijik ikut abah dia..

qis ada toncet!!

uuweerrkkk..gaya dah boring lah tu...


sebagai ibu,aku hanya mendoakan qistina sihat sejahtera dilindungi Allah s.w.t..semoga qis akan menjadi anak yang solehah.Amin Ya Rabb!!

Ibu dan Abah saaaaaaaayyyyyyaaaaaannnngg Qistina saaaaaannngaaaat saaaannngggaaaattt!!!
Post a Comment