everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Thursday, November 10, 2011

saya nak 'like' gambar ini sejuta kali

first of all,nak ucapkan tahniah la pada Duffy Zaynal,kerana menghasilkan hasil kerja yg sgt mamtoooppp..hehhe.
pujian ni bkn lah nk dibalas eh..ikhlas dari hati..sumpah!

gambar yg sy maksudkan tu adalah.....



Duffy ialah seorg fotografer sewaktu aku kawin last year...dan rasanya gambar2 dia lah paling the best skali compared dgn yg lain2..gambar di atas ni ialah di Pavi...cantek kan????

harap duffy ni akan lebih maju jaya sehingga menjadi terkenal hingga ke peringkat antarabangsa.cumanya,bila dh berjaya nanti,jgn lah lupe diri eh.......hehhehhee..

*sori duffy i pinjam gambar u..... :)
Post a Comment