everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Wednesday, November 16, 2011

Kenapa mesti RETRO???

60-an??70-an??? Aduish...kenapa mesti retro menjadi pilihan utk tema dinner tahun ni??? Bukan...bukan x cantik...tp aku rasa agak susah nk mencari pakaian2 zaman retro ni. Internet??dah..dah tgk dh kat google..tp x byk kot! Lelaki senang skit nak cari pakaian tu.tp pompuan..alahai..entah.x byk pun..atau pun aku ni yg x reti nk mix and match?? Klu pakai skirt labuh n pakai kemeja skali dgn belt besar,ok x agaknya??tp aku rasa mesti ramai yg pakai mcm tu kan..x mau la sama...hehehe.

Aku ada terfikir nak pakai jumpsuit..cantik kan???huhu..tp ada yg memberi idea supaya aku memakai palazo n kemeja n belt besar..cantik jgk tu..sb die kata aku ni tggi ,so sesuai pakai palazo..huuurrmmm...tgk lah mcm mana dulu.wiken nnti bole la pegi cari..lebih kurang ada 22 hari lagi masa utk mencari segala pakaiaan yg bertemakan retro ni...


contoh gaya retro..cantik kan yg seluar purple tu??
any idea x yg boleh share dgn aku......???
Post a Comment