everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Tuesday, October 16, 2012

Kelantan vs ATM

Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia!





Rasanya semua dah tahu kan, sabtu ni Perlawanan akhir untuk Piala Malaysia.. So Kelantan akan menemui Team ATM pada final nanti. Nampaknya pertama kali ATM dapat ke pergi sejauh ni. Dan nampaknya kedua-dua team ni agak kuat. Kelantan dengan penjaga golnya Khairul Fahmi Che Mat(mamat paling hot lah) kalah artis kau. hahaha. Tean ATM aku tak tahu siapa yg kuat. sebab tak ambil tahu sangat pasal team tu. hehehehe..

Hati agak kecewa sebenarnya... disebabkan team Selangor tak dapat ke final. gara-gara kalah dengan Kelantan lah... masa tengok perlawan antara Kelantan dan Selangor tu, mmg berdebar je hati ni. sangat mengharap Selangor akan pergi ke final.. nampaknya Misi 33 gagal.. hurmmm, tak mengapalah... rezeki dah tiada...



Walaupun Selangor tak dapat ke final, tapi hati ku tetap pada Selangor! so, Kelantan vs ATM nanti, aku nak sokong team mana erkkhh??? ATM lah..... Kelantan dah ramai sgt nak sokong. hehehehe..

Apa apa pun, good luck kepada kedua-dua team di final nanti!! weeeeee!!!! :D
Post a Comment