everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Wednesday, October 17, 2012

Dinner 2012

Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia!

Dinner! Dinner! Dinner! setiap tahun mesti ada dinner untuk staff kan... Email berkenaan dinner dah pun dapat.. So tarikhnya ialah pada 23 November 2012, hari jumaat. EPF ni mmg suka buat hari jumaat tau... buatlah hari sabtu ke... senang staff nak buat persiapan diri untuk dinner tu kan.... apa lah...

Daaannnnnnn..... kalau dah kata dinner, mestilah ada tema. So, tema untuk kali ini ialah MOVIE!! Waddduhhhh! apa-apa an movie pulak.... so, klu tema macam ni, apa yg ada dlm fikiran korang??? mesti kena pakai baju ala-ala Superman atau Batman atau Spiderman. ala, asyik "man-man" je... itu untuk lelaki sesuai lah... ni kalau mcm untuk I yg dah bergelar mak org ni mcm mana pulak???

Actually banyak idea dah masuk kepala otak ni.... cuma mcm tak betul2 sure nak pakai ke tidak...
First, aku rasa nak pakai baju mcm Snow White tu.... Snow White muslimah lah... hehehehe.. sebab aku akan pakai dengan tudung lah nanti.. baju ni aku dah tahu nak sewa kat mana.. RM70 je... mmg sebijik baju tu mcm ni...




Yang kedua, aku memilih nak pakai Red Kebaya.. ala kan ada filem Red Kebaya yg dilakon kan oleh Vanida Imran tu... Senang pakai kebaya je.. tak salah pun pilih movie melayu kan.... Simple kan....




Pilihan yang ketiga ialah dari filem Bollywood. amik ko nok! konon-konon nak pakai ala Kajol lah tu. menari dgn husband kat atas stage tu. hahahaha! pakai baju ala-ala Kajol time dia bertunang dgn Salman Khan dlm Kuch Kuch Ho Ta Hai tu....



haaa!! baju mcm tu...... tak tau plak betapa beratnya baju tu kan. hahaha! mcm over lah nok baju tu.. tak kan lah nak pakai pulak... pernah sekali je pakai baju mcm ni. masa kahwin dulu. malam berinai .. hehehe. mmg berat. tp cantik... :) ermm, kalau nak pakai baju ala-ala Bollywood pun, mungkin aku hanya pakai Punjabi Suit je.... sopan sikit kan.. dan tak over pun...

cantik kan???

Hurmmmm, pilihan yang tekakhir ialah, baju ala-ala movie Ayat-Ayat Cinta. Pakai Jubah je... lagi sopan kan??? Dan lagi senang nak cari..

ada kawan aku bagi idea, suruh pakai mcm Red Riding Hood tu.... ok jgk... tapi tak tahu mana nak cari baju mcm tu....


Hurmmm... setiap tahun mesti pening nak cari baju dinner ni... -.-'
Post a Comment