everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Sunday, October 30, 2011

Shopping Online

Lately aku ni asyik shopping and window shopping secara online jer...mcm x der shopping mall pulak nk g bershopping kan!x der lah...aku rasa cantik2 pulak baju2 baby dlm online tu..baju2 dress utk aku pun cantik2 jgk..klu utk aku,aku suka shopping kt thepoplook.com..dress yg dijual tu,mmg sgt cantik.lg pun payment senang jgk nk buat.mcm aku ada public bank internet banking.so just transfer je duit kat akaun yg diberi tu..lps tu aku akan email kat thepoplook tu,dan pihak mereka akan reply bgtau dh received payment.then mereka akan bg nombor tracking pos laju sbgai reference aku just in cased ada problem dgn penghantaran ke...so,tggu je la 2 o 3 hari item akan hantar kat address ofis...hehehehe.senangkan!

Ermm,klu baju qis pulak,aku suka beli kat Cantik Gallery atau Lovely Fea kat facebook tu..mmg cantik2 baju baby.aku suka belikan baju jenis romper je kat qis..pas2 pakai ngn legging.sgt comel!skg ni qis dh boleh pakai size 6-9 bln..lg 2 minggu Insyaallah qis dh 6 bln..

Aku jgk suka beli kat FaboulousMom.find je nama tu kat fb..pas2 like page tu.byk sgt brg2 utk penyusuan utk dibeli.aku suka beli nursing bra,nursing cloth,and baju qis jgk..masa lps pantang tu,beli pump breast kat situ la..tp pump breast tu,aku pegi kedai FM tu trus..kat TTDI.satu set pump breast spectra 3 complete dgn cooller bag smua,dlm 600 ratus je..

Seronok kan shopping online ni!kakak2 kat ofis tu ada jgk tnya,puas ke beli online ni??so far,aku masih berpuas hati lah..bkn x nak pegi mall,tp qis masih kecil lg nk bwk ke sana sini..tggu besar skit,baru lah bole pegi shopping dgn qis! :)
Post a Comment