everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Wednesday, September 5, 2012

My BFF dtg beraya :)

Assalammualaikum.. Senyap sunyi je blog aku ni erk. Dah lama tak update. Mana taknya. Busy berhari raya kan! So apa maksud gambar gambar di atas tu?? Actually tu gambar gambar masa my BFF dtg beraya di rumah. Pada 31 Ogos yg lalu. Sgt gembira dpt bertemu kwn yg lama jgk tak jumpa.

Menu utk santapan tetamu ialah nasi hujan panas, ayam masak merah, kurma daging dan jelatah timun. Alhamdulillah sedap jgk bila mkn. Apul siap kata, boleh buat niaga nih! Hahaha. Then, fariza bwk sikit makanan. Nasi impit, kuah lodeh, ayam golek, agar agar nenas. Byk jgk lah dia bwk! Si apul bwk lemangm rendang daging dan air gas. Hehehehe.. Potluck lah ni!! Kira ok lah kan.. Dpt kwn kwn yg sanggup bwk mcm mcm makanan.

Ermmm, so bila lagi lah boleh jumpa mcm ni lagi kan... Sgt seronok!! :D

Published with Blogger-droid v2.0.8
Post a Comment