everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Sunday, April 15, 2012

Cat Colour Apa yg sesuai ni???

Syukur Alhamdulillah, urusan pembelian rumah hampir selesai. Setelah menunggu 6 bulankan.... bila nak pindah ke rumah baru ni, mcm2 lah benda nak difikirkan. terutamanya cat. tak tahulah colour apa yg sesuai utk cat rumah tu....

bila search kat google, ada satu colour yg aku suka. colour coklat cair.. dan pintu bilik semua di colourkan dgn colour putih...

ok tak??
aku rasa colour ni mmg sesuai. tak ada lah gelap sgt rumah nanti kan.... dan satu dinding di ruang tamu, iaitu di bahagian tempat tv tu, aku fikir ingin cat colour coklat gelap..

ok kan??

hehehhee.... colour2 pastel ni, kadang2 lebih cantik berbanding dgn colour2 yg terang2. nampak agak simple bila pilih colour mcm ni.. actually, belum betul2 discuss dgn en.hubby ttg colour rumah ni... colour ni penting utk dipilih. tak nak lah nanti menyesal pulak kan.... huhuhu...

Insyaallah, next week, dapat lah kunci rumah..... :)
Post a Comment