everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Wednesday, February 1, 2012

Cuti di tengah minggu!

Selamat pagi! Subahanallah... Sekejap je dah bulan Februari kan! Rasa mcm baru je New Year hari tu. Bergitu pantas masa berlalu! Hari ni juga, warga pekerja di semua wilayah termasuk wilayah putrajaya, bercuti!! Hehe.. Dapat cuti di tengah2 minggu ni, seronok juga yer... Jadi, dah tentulah di kaunter2 perkhidmatan di Selangor ni, penuh dgn org yg membuat urusan. Mahu juling mata pekerja kaunter oleh kerana kesesakkan org ramai. Hehehehe..

En.hubby sepatutnya kerja hari ni. Sebab dia bekerja di Pj. Tapi en.hubby ambil cuti utk melepak2 dgn aku di rumah.hehehehe.. X der lah! Kami nak pergi uruskan kereta.. Nk servis kereta dan sebagainya. Insyaallah, next week, kami dan 4 lagi keluarga akan pergi bercuti di Cameron.. Insyaallah.. Jadi, aku mahu lah kereta MyVi tu dalam keadaan yg baik..
Dah setahun aku x pergi bercuti ke mana2..

Hurmmmmm, pagi ni terasa nak masak nasi lemak pula. Huhuhu.. X tahu lah jadi ke x.. Sebab first time ni! Kalau ikut apa yg diajar oleh mak, mmg nampak mcm senang je.. X per lah. Kalau x cuba, x tau lah kan.. Minta2 lah sedap! Insyaallah.. :p
Post a Comment