everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Saturday, December 3, 2011

Faham Marah dan Faham Kartun!

dah seminggu x hapdate blog!haaaaaiiih.....mmg seronok sgt tgk gelagat anak ni kan...klu tgh penat tu,bila tgk anak kita senyum ketawa,rasa hilang segala penat.Alhamdulillah.. :)

so entry kali ni,nak cerita about my lovely daughter la ni....qistina dah faham bila kena marah.ish....mmg betul kata org.bdk sekarang ni bijak2! qistina kan baru je 6 bln lebih...dah pandai betul bila kena marah. semalam petang,saje lah bergurau dgn qis..qis asyik merengek je kan.so buat2 la belakon marah kat dia...pastu muka dia pun berubah.qis pandang je aku....dgn muka seposen.x berapa lama lps tu,qis menangis...hhuuuwaaaa...aku pun terkejut dan terus pujuk qis.hahaha.x sangka betul qistina ni faham bila ibu dia marah....

pastu aku teruja bila qis pandai tgk kartun.kartun Upin dan Ipin.kartun tu kan,warna-warni.budak2 kan suka dgn kaler yg warna warni kan..lps ni apa pulak yg qis pandai errkkk...pandai minta adik kot!. ahaks! eerrrppp!awal lg....hehehehe..

tp klu ikut perkembangan bayi ni,sebenarnya lain bdk lain perkembangan dia...mungkin ada bayi yg lebih cepat dari qistina.dan begitu jg sebaliknya..stgh bayi mmg cepat merangkak,meniti dan berjalan...cumanya aku berharap perkembangan qistina berlaku dgn normal...Insyaallah....

jom tgk gambar qistina...


ini kerja abah dia.lepak pampers kat ats kepala. 

qistina pandai meniarap

Ibu dan abah sentiasa doakan qis sihat dan akan menjadi anak yg solehah...Insyaallah..Amin... :)
Post a Comment