everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Friday, December 23, 2011

Anugerah

Huh! dah lama betul x hapdate blog ni..yer lah..busy je memanjang. first of all, nak ucap syukur kepada Allah kerana aku dianugerahkan sebagai Anggota Terbaik..(tahun ke-2 dh ni...)walaupun peringkat cawangan,tapi aku tetap bersyukur. memang rasa dihargai oleh bos. :) dan juga dpt sijil penghargaan kerana tidak pernah hadir lewat sepanjang Jan-Dis 2011..(ala...ramai yg dpt pun....)

Majlis makan malam dan malam anugerah yg diadakan di Felda D'saji,Semarak kL pada hari rabu bertarikh 21.12.2011....bertemakan merah hitam..tapi aku lari tema! hikhik. makanan kat situ,mmg terbaiklah!! dan aku membawa qis ke majlis itu...mmg payah skit.sb en.hubby x ikut sekali...so,nk control qis,mmg la susah....huhuhuhu..

baru sampai ni......

nampak merah sgt menyerlah!

event mcm ni,mmg bagus utk staff menghadirkan diri...mmg kena! asyik kerja je kan..kdg2 perlu bersosial juga...bg pendapat aku,x seronok jg,klu kita bagus kerja,tp anti sosial. x suka event2 yg mcm ni..klu kita join segala event yg dianjurkan oleh pihak ofis,elok lah kita turut serta..ianya salah satu markah utk kita kan.mcm kat sekolah dulu..setiap pelajar mesti masuk aktiviti kokurikulum kan...ianya kan satu platform utk kita,bila kita nk masuk universiti atau nak minta kerja lps abis sekolah tu..segala sijil2 yg dpt tu,kan amat berguna.mcm tu jg kita di tempat kerja.kena lah aktif juga kan....huhuhuhu. berleter pulak...;p 


ok...byk jgk kategori utk anugerah malam tu....antaranya :


  • Anugerah Anggota Terbaik
  • Anugerah Signifikan
  • Anugerah Kreatif
  • Anugerah Pemeriksa Terbaik
  • Anugerah tiada MC sepanjang tahun
  • Anugerah Kerani Terbaik

Dan lain2...aku dah lupa.. :p

Mudah-mudahan anggota kwsp akan menjadi anggota yg terbaik..dan semuanya terbaik sebenarnya! tp bila dpt anugerah mcm ni,akan lebih memotivasikan diri utk lebih maju lagi.Insyallah....

Tahniah kepada semua penerima anugerah.... :)
Post a Comment