everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Thursday, July 25, 2013

Tema Hari Raya 2013

Assalammualaikum u ollsss!!

Soalan yg sama. mcm mana puasa???!!! hehe. hope ok yer u oollss!! Ok entry kali ni nak story psl tema hari raya.

Mostly, bila cakap pasal hari raya je, mesti orang akan tanya "baju raya tema colour apa??" kih kih kih..
Mesti lah ada tema!! cewah. mesti ke??!! bagi aku, bila dah ada suami dan anak ni, mesti nak sedondon kan.. baru mcm meriah je raya tu nanti... hehehe..

So... tahun ni, keputusan aku dan suami ialah nak pakai baju raya colour GREY! hehehe. Actually aku yg nak colour grey tu... memandangkan tiada objection dari en suami, so.... On je lah kan..

Yg paling best raya tahun ni dapat lah aku hantar kain tu pada tailor... kos beli kain je dah RM200. Tu pun nasib baik beli masa sale. klu tak... lagi kopak mak nok!! ye lah.. konon nak baju raya yg ada lace bagai..

Yaya?? Yaya mesti lah kena meriah jgk... Yaya ibu dah tempah baju fashion Peplum ok... Tempah kat office mate.. boleh like page dia di FB, "Lovely Sofea". Dia pandai buat dress utk kanak2..

So!! Mudah2an raya tahun ni lebih meriah lagi!! Insyaallah....
Post a Comment