everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Monday, July 9, 2012

Kenduri Kesyukuran



Alhamdulillah, plan nak buat kenduri kesyukuran sempena masuk rumah baru dan menyambut Ramadhan telah pun terlaksana pada 8/7/2012...

dah masuk dua bulan baru sempat nak buat kenduri.. tak buat besar-besar pun... buat secara sederhana. mmg kalau ikutkan hati, nak jemput semua kwn2.. tapi memandangkan bilangan adik beradik dan anak buah dan cucu-cucu pun dah 50 org. so, rasanya rumah pun tak muat nak menampung org yg ramai..

Part utk kwn2, aku rasa nak buat bln syawal nanti.. Insyaallah... kira buat open house lah kan.... hehehe.. kesian pula kat kwn2 yg kata nak dtg melawat rumah baru aku tu.. tp aku tak begitu sempat nak buat apa2 utk kwn2... ye lah.. mesti nak masak memasak kan.....

kepada kwn, jgn risau ye... akan ku jemput kalian semua dtg ke rumah ku... hehehehe :)
Post a Comment