everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Sunday, August 21, 2011

Iftar 2011

Syukur Alhamdulillah,hari ni dah masuk 21 hari kita berpuasa..Insyaallah,lagi seminggu je nak raya...mmg sgt sekejap masa berlalukan! apa aktviti dibulan puasa ni?yg utamanya mesti lah pegi solat terawikh kan..malangnya,aku x dpt nk pegi thn ni sb ada baby yg harus dijaga... ;(

hurmm...aktiviti lain seperti thn2 lps,ialah majlis berbuka puasa bersama kwn sekolah ku!yeah.best sgt semalam dpt berkumpul dgn kwn2..lokasi kali ini ialah ayam penyet kat sri gombak..pada mulanya kami plan nak berbuka di steamboat..tp penuh plak..ayam penyet pun ok jgk kan...kalau thn lps kat klcc..mmg best tempat tu! :))

yg join smlm,dlm 12 org...nk ikutkan ramai kwn2 yg kami invite.tp smuanya ada hal...ialah,nak tggu smua free,mmg payah la..so,mana yg ada je la.itu pun dah seronok.

diantara muka2 yg ada....







sgt seronok bila jumpa dgn teman2 lama...bila ada event mcm ni,kita dpt lah mengeratkan lagi siratulrahim kan...klu nk jumpa selalu mmg susah..ye la..masing2 keje...

ni aku upload lg gambar gelagat2 kami di sana..

wan dan apul

nadiah dan qis

qis my baby..

uncle apul!

puan slim dan cik gebu.

cik asida dan cik sakdiah

cik sakdiah yg takut pegang baby.
itu lah dia diantara gelagat2 kami di sana..

sekian,utk cerita ini. :)

*kita jumpa raya ni pulak yer..insyaallah... (*_*)v
Post a Comment