everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Thursday, August 9, 2012

My Lil Qistina Dan Tabung Barunya.

sangat teruja bila lihat Qistina pandai masukkan duit syiling dalam tabung barunya. Actually, semalam aku bercuti kerana ingin bershopping di Sogo dan Jln Tar utk persiapan hari raya nanti.. Dan plan yg kedua ialah ingin pergi ke Tabung haji utk mendaftarkan akaun baru Qistina.. senang simpan duit Qistina dalam akaun tabung haji je..

So bila dah open akaun tu, pihak tabung haji memberi tabung free bentuknya seperti bangunan tabung haji tu lah...so en.hubby pun ambil semua duit syilingnya utk disimpankan ke dalam tabung baru tersebut... apa lagi, Qistina mmg pantang nampak benda baru sikit, mesti nak pergi kacau. nak explore benda yg baru bak kata en.hubby. huhuhu..

then, en.hubby pun masukkan satu persatu syiling tersebut. en.hubby pun beri syiling pada Qistina lalu dia masukkan syiling tersebut melalui lubang tabung tersebut. hahahaha.. mmg geli hati tgk Qistina cuba dan terus mencuba utk masukkan syiling tu. mula2 tu agak susah Qistina nak masukkan. lama kelamaan, berjaya juga dia....

suka betul Qistina dgn tabung tu...

cubaan pertama

sampai ternganga anak ibu ni...

usaha tanda kejayaan wahai anakku....
teruja sgt tgk my Lil Qistina ni........ :)
Post a Comment