everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Tuesday, August 7, 2012

Iftar 2012

Assalammualaikum!!

apakah entry kali ini ye?? hehehe... aku nak kongsi cerita tentang event yg wajib dibuat setiap tahun iaitu, berbuka puasa bersama teman teman sekolah ku.. yeaay!! Alhamdulillah, plan nak buat event untuk berbuka puasa termakbul pada hari sabtu ,4 Ogos 2012. Actually, event ni mmg wajib dibuat setiap tahun. so, tahun ni shikin yg organize semua.. jadi entry ni juga merupakan kesinambungan daripada tajuk entry yg lepas. huhuhu.

so, tempat yg kami decided ialah di Restoran Garden yg terletak di Mid Valley Megamall. tempatnya mmg sgt menarik. so menu yg kami pilih ialah makan western. kami tak pilih buffet. ala carte je senang. sb antara kami semua ada yg tak kuat makan. so agak membazir kalau pilih buffet kan....

dalam sangkar tu ada piano..

setiap tahun pun agak muka yg sama juga yg menyertai event ni. maklum lah, bukan senang semua nak ada masa terluang utk event mcm ni.. tapi kalau boleh mmg sekali sekala join pun, rasanya tak ada masalah kan.. setahun sekali jumpa kwn2.. :) antara yg join event tu, aku,shikin, shuhada, huda, emma, fariza, syafiq, husband aku, apul, bullet, fidaiy, olen, ogy, nadiah, nadatul, asida, husband shikin, dan tak lupa juga, my lil Qistina.. hehehe..

antara yg ada. my lil qis tu pun cibuk tersengih. :)

aku dan fariza

semua sekali!

kaum wanita sahaja
geng SMEKSES 2004


Alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar. hati sangat terhibur bila jumpa geng2 sekolah. Insyaallah, tahun depan boleh jumpa lagi utk event mcm ni...
Post a Comment