everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Friday, August 10, 2012

Blue - Biru

blue

Huh.... susah juga nak cari baju raya colour biru ni kan... ye lah. satu hal lagi sebab nak kena beli yg ready maid punya.. so, nak kena cari yg sesuai dgn baju melayu en.hubby....

sebenarnya dari last year aku nak tema raya colour biru.. tapi last year bila cari tu, mmg tak dpt. last last tukar tema colour hijau.. so, tahun ni mmg tekat nak colour biru juga. huhuhu.. dah beli pun sebenarnya... jenis kain songket dan kurung biasa je pun... senang sikit nak Bf Qis. kalau pakai kurung moden ketat nak tarik sampai atas. huhuhu..

biru tua ke ni??


biru muda


biru mcm mcm  biru boleh dikatakan biru kan... aku beli tu colournya seakan-akan biru nak kehijau-hijauan.. tapi more to blue la.... cuma hari rabu masa ke Jln Tar tu, cuba cari baju melayu colour biru mcm baju aku tu, tapi mmg tak jumpa.. so, en.hubby kata, dia akan cari waktu malam di Jln Tar.. tu lah.. biarlah en.hubby pergi cari. kalau tak jumpa yg sama, beli je lah colour biru apa2 pun.. asalkan biru.. huuhuhu...

baju kurung Qistina pun aku nak beli jgk... mesti comel anak ibu pakai baju kurung kan.... hehehehe. 
Post a Comment