everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Wednesday, May 9, 2012

Tambah koleksi lagi!!

haish.... suka betul nak membazir lagi kan!! yelah... tak tahan lah tgk dress yg cantik2 di thepoplook.com tu......
skg ni dah ada 5 dress dibeli di website itu....

tapi tak sempat nak pakai lagi. heheee... bukan apa. murah ke dress tu... klu korg beli kat shopping mall, harga cecah seratus. tapi kat thepoplook ni, mmg murah. dan postage free tau!! tu yg asyik membeli jer...... dan bila dah bayar esok tu terus mereka post! sgt cepat.

dress maxi yang aku beli ialah,

agak sesuai dgn ketinggian aku.

plain maxi dress je.....
apa lagi!! marilah bershopping di thepoplook.com!!! :D
Post a Comment