everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Friday, May 18, 2012

Minggu yang amat mencabar..

Assalammualaikum....

hai semua! huh... penat dan penat .. itu yg boleh dikatakan. bila assignment perlu dihantar pada hujung minggu ni.. dan perlu memikirkan proses utk pindah rumah lagi... aduhai.. mencabar betul kan... huhuhu...

esok kami dah setting utk angkut segala brg utk pindah ke Pinggiran Batu Caves. lori yg disewa puun tak berapa besar. hanya 1 tan sahaja. yer lah.. bkn nak bwk apa pun.. set katil je... sebab semua brg elektrik kami beli baru seperti mesin basuh, TV LCD, peti ais.... beli yg penting-penting je dulu..

kenalah buat secepat mungkin. oleh kerana keluarga mertua nak dtg kL cuti sekolah ni....

Ya Allah, permudahkanlah segala urusan ku.....

dan yg paling happy hari ni ialah, my Lil Qistina dah 1 tahun!!! Syukur Alhamdulillah...... malam kang pergi celebrate kat umah mak.... :)
Post a Comment