everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Friday, October 18, 2013

Tragedi Oktober....

Assalammualaikum uuoollsss...

Hurm.... berhabuk sudah blog aku ni.. dah 2 bulan aku tak share story pada uuolsss... actually, banyak cerita2 yang menarik untuk aku share pada uuolss.. tapi masa tidak mengizinkan. haissh!!

Bulan Oktober ni, bulan exam.. final exam untuk semester ke 3 tahun yang ke 4. Insyaallah lagi setahun lagi untuk aku mengharungi dunia belajar separuh masa ni... kawan2 yang sama batch 2009 , dah habis study dah.. batch aku ada 8 orang. 2 orang dah habis. 2 orang lagi, tinggal lagi satu sem. aku dan seorang lagi tinggal setahun je lagi... yg lagi 2 tu, mcm chips more! kejap ada, kejap tak ada! mana pegi, aku tidak tahu... huhuhu.

Segala onak duri akan ku harung untuk sampai ke penghujungnya... Insyaallah... Doakan aku ye uuoolsss... 

Ok.. Tragedi oktober lagi, ialah pada 7 oktober 2013, genaplah umur ku 27 tahun.. Alhamdulillah... Syukur kerana masih lagi boleh bernafas di atas bumi Allah ini.. dan yang penting masih lagi rasa muda sebab umur ku belum mencecah 30an lagi!! hehehehe.. 

Apa lagi tragedi oktober ni erk.... haaa!! 15 oktober ialah hari raya korban.. so, pertama kali nya aku baking kek!! hahahaha.. dan yang best nya, aku buat 2 jenis kek sekali tau... Kek red velvet dan kek oreo. Resepi aku Google saja.... dan bila anak buah dan kakak datang, semua kata, kek oreo aku sedap!! Alhamdulillah... lepas ni mmg aku nak buat lagi. hehehehe. nak cuba mcm2 resepi kek! Aku sudah terpengaruh dgn hobi kwn baik aku, si Abby tu... huhuhu.. dan Abby juga lah yang ajar sikit2 mcm mana nak buat kek ni... 

Ok, next entry nanti aku share mcm mana nak buat kek red velvet dan kek oreo yer!!! :))



Post a Comment