everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Saturday, May 18, 2013

Nur Qistina Miasara 2 years old!!

Alhamdulillah... my lil Qistina dah pun berumur 2 tahun. Owhhh.. cepatnya masa berlalu! Rasa mcm baru semalam aku melahirkan dia. Errkkkk??? ;p

sebagai ibu, aku hanya mendoakan anak ku itu membesar dgn sihat... di panjangkan usia... menjadi anak yg solehah... insyaallah... semua dgn izin Allah s.w.t...

bila anak dah besar mcm ni, mula pertanyaan singgah di telinga aku ni. Hahaha! Bila nak tambah anak lagi?? Hehehe.. jawapan aku senang je.. insyaallah. . Coming soon. . Hehehe. Siapa tak nak anak lagi kan...

esok aku ada buat sikit birthday party utk Yaya.. Nnti aku post entry berkenaan event tu ok...

to my little princess... Ibu love you so much much much!! Mmmuuaaaahhhhh!!!
Post a Comment