everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Friday, March 1, 2013

Bulan March Sudah???

Assalammualaikum....

Alahai... Dah lama tak update blog yg dah berhabuk ni.... huhuhu.. Kesibukkan dgn kerja harian membuatkan aku mmg tak ada masa lansung nak update blog.. cuma sempat ber blog walking saja.. Stalker blog org.. hehehehe..

Sekarang ni dah masuk bulan March.. Sangat cepat masa berlalu kan... Semester pun dah nak habis. Final exam lagi 3 minggu... mmg tak rasa lansung masa berlalu... Ahad ni last class utk Intermediate Accounting 1. Ada test and review sikit utk final.. Jadual exam pun dah keluar dah... Dapat sms dari UTM, mengatakan yg student hanya dibenarka mencetak slip peperiksaan pada 4 March 2013. Yelah... senang kan pelajar nak apply cuti pada majikan masing2...

Apa-apa pun, wish me luck errkk, utk final exam yg bakal menjelma tu!!!!


Google Image

Post a Comment