everyone wants to change the world is.everyone wants to see the world happy..but no one realises that,to make this world a happy place to live,you have to change yourself,your heart and not the world....

Thursday, July 28, 2011

harimau vs singa

wah!dah tentu2 stadium skg ni sedang dibanjiri ramai penyokong team harimau malaya kita ni...sungguh aku terasa sedih sb x dpt nk g tgk...almaklumlah...ada anak kecik kan..nnti bila qis dah besar,bole la bwk g tgk bola..hehehheehe

bila baca status2 kat fb tu,ramai btl yg menyokong team harimau ni.bagus2!mcm ni la rakyat malaysia...kena la bg semangat yg padu pada pemain negara kita ni.dgr radio era pun,semua pemanggil dr stadium.semuanya mengharapkan team kita ni menang.insyaallah!apa yg aku harapkan,mudah2an malaysia dpt lebih dr 4 goal..insyaallah!kita kena yakin bahawa malaysia boleh menang!dgn barisan pertahanan yg nampaknya telah ditukar.mungkin lebih baik drpd hari tu.thanx dato' raja gopal.coach utk team malaysia tu..kalau kalah juga,kita kena fikir yg tiada rezeki la kan....ingat!dlm apa juga game pun,mesti ada yg kalah dan menang ok..... (:

apa2 pun,aku bangga menyokong team harimau malaya!aaaauuuummmmmmmm....... (*_*)v

*tq kat en.hubby,belikan t-shirt harimau malaya.yeay!!!(:
Post a Comment